BejelentésMIÉRT OLYAN ÁTKOZOTTUL VACAK MAGYARORSZÁGON ÉLNI?
Móra Ferenc Sándor könyvének oldala - ismertető - részletek - megrendelés

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Hírek
EGY HASZNOS OLDAL:

A honlap szeretné ismertebbé tenni a szociológiát, népszerűsíteni a társadalomtudományokat. http://www.szociologia.eu/hirek

Kapható a Líra boltokban!

A könyv október második felétől már országszerte megvásárolható a Líra bolthálózat üzleteiben is.

tovább >>


FILM! FILM! FILM! VIDEÓÓÓ!

Elkészült a könyvet méltató film, mely itt láthatóan megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=NgoMqUDhh8U

TISZTELT LÁTOGATÓ !

A KÖNYV SZERZŐJE ÉPPEN MOST TANULJA A HONLAPKÉSZÍTÉST - KÉREM, NÉZZE EL NEKEM, HOGY KÖNYVET ÍRNI SOKKAL JOBBAN TUDOK ÉS SZERETEK !

MIÉRT OLYAN ÁTKOZOTTUL VACAK

MAGYARORSZÁGON ÉLNI?

A magyar-emberi játszmák felismerése


Az emberek nagy része a saját helyzete mellett borúsan látja a magyar társadalom állapotát is. A reményvesztettség és a bizalmatlanság éppúgy jellemző nálunk, mint a lelki zavarok. Mindez több évtizede tapasztalható, és jelzik társadalomkutatási eredmények is. Sokan a politikától függetlenül is elégedetlenek a hazai viszonyokkal, a jogaik érvényesülésével és a demokráciával.

A hatalommal rendelkezők és a tőlük függő emberek kapcsolata sokszor ellenséges, a találkozásuk – munkahelyi, hivatali, iskolai, kórházi, és másféle helyzetekben is – gyakran jár sérelemmel. Mindenki a másikat hibáztatja.

Hosszú évtizedek, sőt évszázadok óta igazi változás nélkül folyik az uralmi / alattvalói küzdelem, míg talpnyalóként is sokan szolgálnak. A szüntelen hatalmi vetélkedés megkeseríti életünket, társadalmunk belső békéjét és jólétét is aláássa.

 

Ki és mi a felelős a magyar társadalom rossz állapotáért?


Hogyan folynak köztünk a magyar-emberi játszmák, miért károsak?


Mit tehetünk azért, hogy sokkal többen jobban érezhessük magunkat Magyarországon?

 

Ezekre a kérdésekre keres választ a könyv, érthetően feltárva megszokott viselkedésünk okainak főbb társadalmi, kulturális, lélektani és történelmi összefüggéseit.

 

Az olvasót ismerősen bosszantó helyzetek elemzése segíti a megértésben, és átkozottul nevetséges történetek mulattatják.


A helyzet olykor már annyira vacak, hogy csak humorral lehet elviselni.

 


 

A könyv szerzője az érzelmek helyett az értelemre kíván hatni. Nem erősít, nem támogat nemzetet és nemzetiségeket bántó előítéleteket. Nem táplál és nem terjeszt a józan ésszel ellenkező nézeteket. Nem gerjeszt indulatokat, nem szít ellenségeskedést az emberek között. Nem kelt politikai hisztériát.


Móra Ferenc Sándor közismert jelenségek, mindennapi tapasztalatok, szakértők kutatásai, műalkotások, dokumentumok, újságcikkek, valamint saját élmények és felismerések alapján elemzi a helyzetet.

A szerző tizenöt éven át vett részt közvélemény-kutatásokban és társadalomtudományi vizsgálatokban, ezt követően újságíróként dolgozott több, mint két évtizedig.

Rövid filmbejátszás:

https://www.youtube.com/watch?v=NgoMqUDhh8U

 

OLVASSON RÉSZLETEKET A KÖNYVBŐL !

FENT A MENÜBEN TALÁLHATÓK:

AZ ÉNEKLŐ SZOBROK

A TIBORC-JÁTSZMA

A SÁRGA HIVATAL ALATTVALÓI

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!